Show last authors
1 {{box cssClass="floatinginfobox"}}
2 [[image:Creator_JPG.jpg||style="float:right"]]
3 {{/box}}
4
5 = Om Creator =
6
7 Creator Makerspace er et non-profit makerspace i Stavanger. Brukergruppen er både privatpersoner og bedrifter. Creator ble etablert i september 2015, og flyttet inn i nåværende lokaler på Forus to måneder senere.
8
9 Et makerspace er prototypeverksted hvor folk med felles interesser kan samles for å jobbe på prosjekter og dele ideer, utstyr og kunnskap. Her er alle velkomne. Våre medlemmer er hobbyentusiaster, garasjeinnovatører, makere, kunstere og oppfinnere. Noen bruker Creator som et sted å jobbe med hobby, andre tar steget videre med produkt og etablerer egne selskaper.
10
11 Målet for Creator er å være en attraktiv møte- og arbeidsplass for makere, og til å bidra til å skape arbeidsplasser i regionen.
12
13
14 = Wikiens innhold =
15
16 Wikiens innhold oppdateres av medlemmene, og består hovedsaklig av dokumentasjon av maskiner og utstyr, forslag til problemløsing, instruksjoner, kurs/workshop-filer, liste over caretakers og prosjekter.
17
18 Ethvert medlem i Creator oppfordres til å bidra til wikien slik at den blir en viktig ressurs for dagens og fremtidige medlemmer. Lær mer hvordan bruke wikien under.
19
20 = =

Need help?

If you need help with XWiki you can contact:

This wiki is licensed under a Creative Commons 2.0 license
XWiki Enterprise 12.9 - Documentation