Creator_JPG.jpg

Om Creator

Creator Makerspace er et non-profit makerspace i Stavanger. Brukergruppen er både privatpersoner og bedrifter. Creator ble etablert i september 2015, og flyttet inn i nåværende lokaler på Forus to måneder senere.

Et makerspace er prototypeverksted hvor folk med felles interesser kan samles for å jobbe på prosjekter og dele ideer, utstyr og kunnskap. Her er alle velkomne. Våre medlemmer er hobbyentusiaster, garasjeinnovatører,  makere, kunstere og oppfinnere. Noen bruker Creator som et sted å jobbe med hobby, andre tar steget videre med produkt og etablerer egne selskaper.

Målet for Creator er å være en attraktiv møte- og arbeidsplass for makere, og til å bidra til å skape arbeidsplasser i regionen.

Wikiens innhold

Wikiens innhold oppdateres av medlemmene, og består hovedsaklig av dokumentasjon av maskiner og utstyr, forslag til problemløsing, instruksjoner, kurs/workshop-filer, liste over caretakers og prosjekter. 

Ethvert medlem i Creator oppfordres til å bidra til wikien slik at den blir en viktig ressurs for dagens og fremtidige medlemmer. Lær mer hvordan bruke wikien under.

Tags:
Created by superadmin on 2009/09/09 00:00
    

Need help?

If you need help with XWiki you can contact:

This wiki is licensed under a Creative Commons 2.0 license
XWiki Enterprise 12.9 - Documentation