Creator_JPG.jpg

Om Creator

Creator Makerspace er et non-profit makerspace i Stavanger. Brukergruppen er både privatpersoner og bedrifter. Creator ble etablert i september 2015, og flyttet inn i nåværende lokaler på Forus to måneder senere.

Et makerspace er prototypeverksted hvor folk med felles interesser kan samles for å jobbe på prosjekter og dele ideer, utstyr og kunnskap. Her er alle velkomne. Våre medlemmer er hobbyentusiaster, garasjeinnovatører,  makere, kunstere og oppfinnere. Noen bruker Creator som et sted å jobbe med hobby, andre tar steget videre med produkt og etablerer egne selskaper.

Målet for Creator er å være en attraktiv møte- og arbeidsplass for makere, og til å bidra til å skape arbeidsplasser i regionen.

Wikiens innhold

Wikiens innhold oppdateres av medlemmene, og består hovedsaklig av dokumentasjon av maskiner og utstyr, forslag til problemløsing, instruksjoner, kurs/workshop-filer, liste over caretakers og prosjekter. 

Ethvert medlem i Creator oppfordres til å bidra til wikien slik at den blir en viktig ressurs for dagens og fremtidige medlemmer. Lær mer hvordan bruke wikien under.

    

Need help?

If you need help with XWiki you can contact:

This wiki is licensed under a Creative Commons 2.0 license
XWiki Enterprise 12.6.1 - Documentation